BCBG MAXAZRIA


Startade vår lediga dag med sovmorgon, havregrynsgröt och en timmes förbränning på gymet, innan vi gick ner till stranden.

Gick förbi Starbucks och köpte med deras strawberry/blueberry yogurt, älskar denna!Vi cyklade till ett mysigt litet område som ligger väldigt nära där vi bor.Köpte en beige snortajt "bandage" kjol från Herve Legers BCBG Maxazria. Kommer vara superfin till svarta linnen med tunna band och hallonrosa toppar! Eller vafan, den kommer vara fin till allt.På kvällen gick vi ut och åt på Cheesecake factory, som har SÅ fint läge. Den ligger precis vid hamnen med utsikt över havet. Supermysigt!

Allmänt, LA | Los angeles, bcbg maxazria, snapshots | Kommentarer (0)

TRA LA LA

Jag älskar att cykla hem från skolan. Luften är varm, solen skiner, det luktar gott från alla restauranger och caféer, och det är en så avslappnad och skön stämning i luften.
Sen är det så otroligt skönt att komma hem på förmiddagen och ha hela dagen framför sig!

På tal om skolan så tror jag att det kommer bli riktigt bra!
Det är så stor skillnad att läsa kurser som man faktiskt är intresserad av. Just nu har jag en uppgift där jag ska kolla ut höstmodet i butikerna, vilka färger, stilar, material, mönster, längder, trender och vad för typ av plagg som kommer att gälla i höst.
Känns inte jobbigt alls, utan bara kul :)

Sitter just nu och myser i min nya ljusblåa kofta och äter pannkakor. Sliten tjej!
Men nu tar vi långhelg! Skolan börjar inte fören på tisdag igen.

LOVE
 
Allmänt, LA | Los angeles, tra la la | Kommentarer (1)

If anyone can have it. I don't want it.


Allmänt | Kommentarer (0)
Upp