Santa Monica

Idag har varit en riktigt bra dag! Solen sken när vi vaknade och vi har haft fint väder hela dagen - solen kan verkligen göra så mycket! Vi började dagen med att möta upp Julia och Emelie (så himla söta tjejer!) på Santa monica pier, sedan åkte vi till Marina del rey och hade mysigaste lunchen på Cheesecake factory som ligger precis vid hamnen. 
 
Ang lägenheten som vi var och kollade på igår så bestämmde vi oss idag för att TA DEN!! Nu har vi alltså blivit med lägenhet och vi flyttar in på torsdag :D lägenheten är så perfekt och har mysigaste läget precis vid hamnen i Marina del rey, vilket är ett av LAs finaste områden.
 
Förutom fint väder så har LA också sjukt mycket fina bilar som glider runt, och på tal om bilar så kom min mamma hem med den här bilen idag. SÅ avundsjuk, hade velat vara hemma nu så jag hade kunnat köra den! Men det får bli till nästa år :)
 


Kan inte fatta att det är här vi ska bo!

Santa Monica Pier

Dessa coola hus såg vi igår när vi var påväg hem.


Ja men varför inte?


Sunset.
Allmänt, LA | Los angeles, la., santa monica, snapshots |
#1 - - Erik:

Ser sjukt nice ut, men har läst några inlägg men inte hittat något om vad eran plan med resan är? Är det jobba eller ha semester? Eller försöka stadga er där?

Svar: vi ska bo här i ett år och plugga och leva livet!
Louise Lindbäck

Upp