Endless Love


Vet att jag sagt det förr, men säger det igen. Den här filmen är SÅÅÅ bra. se se se!
 
Allmänt | Kommentarer (1)

Trifle med ananascurd


Ok, detta kan vara jordens drömmigaste efterrätt. Alla som smakat har älskat den. You have to try it!

 
ANANASCURD
 
2 dl ananassaft (gärna från färskpressad ananas, men saften från krossad ananas går också bra)
1/2 dl socker
2 msk maizena stärkelse
1 tsk vaniljsocker
5 äggulor
50 g smör (gärna osaltat)
 
Blanda alla ingredienser utom smöret, i en kastrull och värm på låg- till medelvärme. Det får inte koka, då skär krämen sig. När culden tjocknar drar du av den från värmen och rör ner smöret. Häll upp på glasburk och förvara i kylen.
 
MASCARPONEKRÄM
 
250 g mascarpone
1 dl creme fraiche
1 tsk äkta vaniljpulver
1 dl socker
1 äggvita
 
Vispa creme fraiche och mascarpone till en slät smet. Tillsätt socker och vaniljpulver. Vispa äggvitan för sig och vänd sedan ner i smeten.
 
MONTERING
 
Digestivekex
ananascurd
mascarponekräm
passionsfrukt
 
Smula digestive i botten på dina glas. Klicka på mascarponekräm, ananascurd och passionsfrukt. Upprepa till glasen är fyllda. 

Allmänt | Kommentarer (0)

Work out - Done!


Upp