BEVERLY PARK


Jag vet inte var jag ska börja. Vi har det så himla bra här i LA.


I går var vi på ett poolparty i Beverly Hils. Vi åkte förbi dom mest magiska husen påväg till festen, tillslut stannade vi framför en stor port, en portvakt öppnar åt oss och då tror vi att vi är framme. Men vägen fortsätter och då är vi inne i Beverly Park, vilket klassas som lyxens lyx, toppens topp. Husen på väg hit var inte ens att jämföra med detta, att åka in genom portarna var som att komma in i en sagovärld. Alla hus, eller snarare mansions hade stora portar och jordens säkerhetsannordningar. För att ta sig ut ur portarna ur huset vi var i så var man tvungen att köra ut bilen, det fanns inget annat sätt att ta sig därifrån.
 
Huset vi kom till var nog det finaste vi sett. Det hade allt, ALLT. På tomten hade Disney byggt upp ett stort träd, med rutschkana, gungor och allt möjligt! När vi kom in i huset så gick vi in i han som bodde därs barnrum så såg vi att han hade ett likadant träd i rummet, fast i miniation. Hans morfar var tydligen en president i något land.

Efter Poolpartyt så åkte vi till In and Out och åt hamburgare, innan vi mötte upp några vänner och begav oss till The Glow festival här i Santa Monica. 

Allmänt, LA | Los angeles, beverly park, snapshots | Kommentarer (1)
Upp